/> Hashtag Girl: Sve, baš sve

Saturday, November 5, 2016

Sve, baš sve

Ovaj dan je prošao tako brzo, ali u isto vreme naporno, iscrpevši me, da mogu da ga uporedim da iznenadnim udarom bejzbol palice u glavu. Konačno se promenila smena, konačno idem pre podne u školu i imam vremena da barem dva sata skrolujem instagramom i ne radim ništa korisno. Prethodni mesec je bio bum. Eto kakav je bio kad za njega mogu samo to da kažem. Moje prvo zvanično idenje u drugu smenu, prve ocene (dvanaest petica i jedna trojka) i kupovina dvanaest knjiga na Sajmu koje neću stići da pročitam do sledeće godine u ovo vreme. Sad pišem ovo, ali ne znam šta me snašlo. Gledam - ne vidim, slušam - ne čujem. Raspust, molim! Znate da očajno patim za raspustom kad sam odštampala raspored raspusta za srednjoškolce i zakačila iznad radnog stola da mi bude motivacija.
Kad smo već kod motivacije za idenje u školu, momci ovamo su ding-dong. Šta mi se događa? Ding-dong? Pod hitno mi treba raspust i jedna knjiga da se vratim u formu. Od muke uzmem i otvorim horoskop na internetu pa prođem sve onlajn portale da vidim šta mi 'zvezde' kažu.

(isečak iz posta započetog prošle nedelje)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Zamislite slobodno vreme kao jednu sitnu i slabašnu osobu na čijem se čelu pojavljuju graške znoja dok pokušava da se probije kroz rulju zvanu 'obaveze'. E, tako je to kod mene, verujem i kod vas. Trenutno gubim koncentraciju, telefon me priziva, baka pušta veoma bučnu muziku na laptopu, a kapci se spuštaju kao roletne sa pokvarenim mehanizmom. Želim da vam se kratko javim i obavestim vas šta sam kupila na Sajmu. Nažalost, nisam uspela da uslikam, tako da ću vam napisati u vidu liste.

Lisina priča, Stiven King
- Keri, Stiven King
- IT, Stephen King
- Istina u nama, Saša Arango
- Uspon crvenog, Pirs Braun
- Pandora, M.R. Keri
- Hiljaditi sprat, Ketrin Makgi
- Smrskaj me, Tahere Mafi
- Hiljadu noći, E. K. Džonston
- Noći u haremu, Džilijan Loren
- Sve baš sve, Nikola Jun
- Rečnik Sa španskim u svet



Do sledećeg posta ♥♥♥













1 comment:

  1. Nabavila si stvarno genijalne naslove, nadam se da ćeš nam još pisati o njima. :) <33

    Marsyly

    ReplyDelete

Hvala vam svima na komentarima!